En vanlig arbeidsdag vil bestå av å møte på kontoret, gjøre avtaler og gjennomføre møter på kontoret, hjemmebesøk eller hos bedriften. Hverdagen vil ha stor grad av frihet, men også være strukturkrevende. Du vil få jobbe i et markedsområde som gir store muligheter for å bygge kundeportefølje. Å bygge kundeportefølje av god kvalitet blir din hovedoppgave!

Vi søker følgende kvalifikasjoner:

  • Du har erfaring med forsikringssalg innen person- og bedriftsmarkedet
  • Du har sterk faglig kompetanse
  • Du er selvgående, har en positiv innstilling og sterk gjennomføringsevne
  • Du trives med å være i kontakt med kunder og forstår viktigheten av å utvikle og vedlikeholde gode kunderelasjoner
  • Du foretrekker aktive dager med høyt tempo, og trives med høye forventninger og klare mål
  • Er strukturert og leverer god kvalitet

Hos oss får du bruke ditt talent, og du får muligheten til å vokse profesjonelt og faglig. Lønn etter avtale.

Stillingen rapporterer til banksjef.

Vi er ivrige etter å få deg med på laget!

Interesserte kan ta uforpliktende kontakt med banksjef Stian A. Skåren på tlf. 951 27 456. Søknad med CV sendes stian@etnedalsparebank.no senest søndag 18. november 2018.

Informasjon til deg som søker på stillinger i Etnedal Sparebank:
Etnedal Sparebank registrerer nødvendige personopplysninger i henhold til personopplysningsloven i forbindelse med og til bruk i utvelgelsesprosessen. Opplysningene vil ikke utleveres til andre, og jobbsøkeren har rett til å kreve innsyn, retting og sletting mv. etter den til enhver tid gjeldende lovgivning om behandling og registrering av personopplysninger.

For at Etnedal Sparebank skal kunne gjennomføre kontrolltiltak i forbindelse med rekrutteringsprosessen vil det bli bedt om ditt samtykke til dette. Dette er tiltak som kredittsjekk, konkursattest, referansesjekk, vandelskontroll, kopi av pass og bekreftelse på vitnemål og attester.