For å bidra til å begrense smittespredningen har vi besluttet å holde dørene på Dokka lukket også i uke 49. og tar utgangspunkt i at vi åpner dørene igjen mandag 7. desember 2020.

  • Minibanken kan benyttes for innskudd og uttak av kontanter. I de fleste av NorgesGruppens butikker kan også våre kunder ta ut/sette inn kontanter gjennom løsningen Kontanttjenester i butikk.
  • Alle møter med kunderådgiver skal forhåndsavtales.
  • Regninger som skal betales legges i vår postkasse ved personalinngangen. Kvitteringen får du tilbake i posten uten kostnader for deg. Alle møter med kunderådgiver skal forhåndsavtales.
 Vi er i kontakt med mange kunder som kan være i risikoutsatte grupper, og vi ønsker derfor ikke å bidra til at noen av disse blir smittet.

Har du likevel behov for å komme inn i banken, ring 61 12 15 00 så finner vi en løsning. Vi hjelper deg gjerne!
 
Kjenner du noen som benytter seg av våre tjenester i ekspedisjonen og som bør få beskjed om at vi holder dørene lukket? Da er det fint om du ringer og gir oss beskjed eller selv tar kontakt med den det gjelder. Tusen takk for at du hjelper til 😊
 
Vi forventer ikke lang varighet på disse forsterkede tiltakene, men i første omgang vil tiltakene vare ut uke 48 også tar vi en vurdering etter dette.