Etnedal Sparebank søker deg som er strukturert, effektiv og løsningsorientert i fast stilling som kunderådgiver.

Vi søker etter deg som drives av å skape gode kundeopplevelser i alle kanaler våre kunder møter oss. Du viser stolthet for produktene våre og liker å presentere gode løsninger for våre kunder. Du tar ansvar for egne dedikerte arbeidsoppgaver, og tilbyr samtidig å bistå gode kollegaer med hjelp dersom det er behov. Du må ha grunnleggende god brukerkompetanse på IKT-verktøy.

I starten av ansettelsesforholdet får du mulighetene til å tilegne deg grunnkompetanse innenfor våre daglige arbeidsoppgaver knyttet til kundeservice. Veien videre finner vi ut av sammen, men vi ønsker gjerne at du gjennomfører flere autorisasjoner slik at du kan tilby våre kunder god hjelp på flere av våre produkter.Dine arbeidsoppgaver vil være:

-Besvare henvendelser fra våre kunder gjennom telefon, e-post og fysiske møter med en kvalitet og effektivitet som er i tråd med våre forventninger
-Troverdig og personlig veiledning som bidrar til problemløsing for kundene
-Ta ansvar for å holde deg faglig oppdatert og bidra til informasjonsdeling
Etter grunnopplæring vil du få mulighet til å arbeide med flere arbeidsoppgaver innenfor andre fagfelt i banken, slik som lån, forsikring, og sparing hvis det er en god løsning for deg og banken.Dine kvalifikasjoner er:


-Erfaring fra kundesenter, bank og/eller annet finansforetak er en fordel
-Du ser positivt på muligheten til å bli sertifisert Forsikringsrådgiver, autorisert Kredittrådgiver, og autorisert Sparerådgiver hvis du ikke allerede innehar disse autorisasjonene
-Du følger med i tiden og tar i bruk digitale løsninger
-Minimum 3 års høyere utdannelse eller relevant erfaring. Det vil bli lagt stor vekt på personlig egnethet


Dine personlige egenskaper er:

-Er trygg på deg selv og kjent for å ha godt humør
-Kundeorientert
-Pågangsmot
-Strukturert, effektiv og løsningsorientert
-Handlekraftig
-Du oppnår målene du er satt til å gjennomføre
-Trives i en hektisk hverdag


Vi tilbyr:

Vi kan tilby en spennende og selvstendig stilling med gode utviklingsmuligheter. Vi opplever å ha et godt arbeidsmiljø som preges av stolthet og identitet, kombinert med fagkompetanse, engasjement og med kunden i fokus. Hos oss vil du få engasjerte, positive og faglig dyktige kollegaer som ønsker at du skal lykkes i jobben.

Vi ønsker at du skal få bruke ditt talent, og at du får muligheten til å vokse faglig og personlig.

Interesserte kan ta uforpliktende kontakt med banksjef Stian A. Skåren på telefon 951 27 456.Søknad med CV sendes senest torsdag 9. juni 2022 gjennom enkel søknad på Finn.
Informasjon til deg som søker på stillinger i Etnedal Sparebank.

Etnedal Sparebank registrerer nødvendige personopplysninger i henhold til personopplysningsloven i forbindelse med og til bruk i utvelgelsesprosessen. Opplysningene vil ikke utleveres til andre, og jobbsøkeren har rett til å kreve innsyn, retting og sletting mv. etter den til enhver tid gjeldende lovgivning om behandling og registrering av personopplysninger.

For at Etnedal Sparebank skal kunne gjennomføre kontrolltiltak i forbindelse med rekrutteringsprosessen vil det bli bedt om ditt samtykke til dette. Dette er tiltak som kredittsjekk, konkursattest, referansesjekk, vandelskontroll, kopi av pass og bekreftelse på vitnemål og attester.