Skal du på en liten firmatur eller konferanse til utlandet er det første du bør huske – å bestille både flybilletter og hotellopphold med ditt Eika Bedrift. Du får alltid gratis reise- og avbestillingsforsikring i tillegg til gode reklamasjonsmuligheter dersom noe skulle skje.

Skal du ut på tur i den store verden, har vi tre gode tips til deg når det kommer til bruk av kredittkort:

  1. Velg lokal valuta
    Har du opplevd å bli spurt om du ønsker å betale i lokal valuta eller i norske kroner? Ikke gå i fella – den beste valutakursen får du ved å betale i lokal valuta, selv på dagsturer til Sverige eller Danmark.

  2. Behov for kontanter?
    Husk at du alltid får gebyrfrie minibankuttak i valuta i utlandet når du tar ut kontanter med kredittkortet fra oss.

  3. Betal kontaktløst
    For beløp under 500 kr så kan du betale kontaktløst uten å taste PIN-koden din. Har du Google Pay, kan du bruke mobilen din til å betale med – og bare la lommeboka ligge igjen på hotellet. Det samme kan du gjøre om du har smartklokke med Fitbit Pay eller Garmin Pay. Bruk kredittkortet kontaktløst så sparer du både tid og unødvendig kontakt med betalingsterminalen.  

Til slutt et ekstra tips – det kan være lurt å sette på regionsperre på kortet ditt, slik at det kun kan benyttes i utvalgte deler av verden. På denne måten kan du redusere faren for svindel og misbruk.

God tur!